.

.

50mm&40mm Anti-praf domeniul de Aplicare Lens Cover Flip Capac Moale Elastic de Cauciuc Mai bună Protecție Capac rezistent la apa de Eliberare Rapidă Pentru Pistol de Aplicare

50mm&40mm Anti-praf domeniul de Aplicare Lens Cover Flip Capac Moale Elastic de Cauciuc Mai bună Protecție Capac rezistent la apa de Eliberare Rapidă Pentru Pistol de Aplicare

RON 16.92
În stoc
En la tienda


Mare Acoperire Diametru : 50mm
Mic Acoperire Diametru : 40mm
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
souforce
Tip:
Pușcă
Numărul De Model:
QM0052
Funcția:
Față Și Spate

Poate îți place și tu