.

.

Model 3D de Relief pentru CNC în STL file format Sappho Bust

Model 3D de Relief pentru CNC în STL file format Sappho Bust

RON 12.00
RON 8.00
În stoc
En la tienda


Model 3 D de Relief pentru CNC în STL file format-Sappho Bust
Remarca :
Format : STL
După efectuarea plății,vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email,apoi vom trimite la adresa de e-mail în 1-2 zile.
Ca produsele sunt copyable,deci nu vom accepta returnarea sau schimbul de mărfuri.Sper clienții pot înțelege.Vă mulțumesc foarte mult!
Descriere :
Model pentru mașini-unelte CNC 3d relief pentru programm ca Artcam, Aspiră sau alții programe. Router moara. Formatul STL
Acesta este un produs digital! Include fișiere în format STL pentru a construi propriul dvs. traiectoriilor. Acest produs este proiectat pentru prelucrare CNC.
După efectuarea plății, vă trimit e-mail fișiere în format STL sau puteți descărca de la link-ul meu!
Tu nu poate vinde acest model pentru a-l distribui. Numai pentru uz personal.
Modelul nu poate distribuite către terțe părți, în orice mass-media, inclusiv, cd, dvd încărcat la site-uri web, site-uri ftp, transmise în orice mod electronic
Am scrie imediat un feedback pozitiv imediat ce primesc feedback pozitiv de la Tine.
Veți fi capabil de a schimba modelul de dimensiuni.
Inainte de a cumpara un model, asigurați-vă că puteți importa (nu se deschide direct) modelul.
Nota : pozele arata modelul de calitate,înainte de efectuarea plății,vă rugăm să cred că peste. Format : STL,După efectuarea plății, vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email,apoi vom trimite la adresa de e-mail în 1-2 zile.(Pentru că Aliexpress nevoie de 24 de ore pentru a verifica scopul) Ca produsele sunt copyable,deci nu vom accepta returnarea sau schimbul de mărfuri.Sper clienții pot înțelege.Vă mulțumesc foarte mult! Descriere Model pentru mașini-unelte CNC 3d relief pentru programm ca Artcam, Aspiră sau alții programe. Router moara. Formatul STL Acesta este un produs digital! Include fișiere în format STL pentru a construi propriul dvs. traiectoriilor. Acest produs este proiectat pentru prelucrare CNC. După efectuarea plății, vă trimit e-mail fișiere în format STL sau puteți descărca de la link-ul meu! Tu nu poate vinde acest model pentru a-l distribui. Numai pentru uz personal. Modelul nu poate distribuite către terțe părți, în orice mass-media, inclusiv, cd, dvd încărcat la site-uri web, site-uri ftp, transmise în orice mod electronic nu scrie imediat un feedback pozitiv imediat ce primesc feedback pozitiv de la Tine. Veți fi capabil de a schimba modelul de dimensiuni. Inainte de a cumpara un model, asigurați-vă că puteți importa (nu se deschide direct) modelul.

Caracteristici cheie

Starea:
Noi
Numărul De Model:
000143
CNC sau Nu:
CNC
Nume De Brand:
RMILLgoc
Articol:
Model 3D pentru CNC
Pentru:
cnc
is_customized:
Yes

Poate îți place și tu