.

.

Transport gratuit plută borcan 500pcs 150ml flacon de sticlă de sticlă sigilată,100g plută de sticla recipient de înaltă calitate experiment chimic

Transport gratuit plută borcan 500pcs 150ml flacon de sticlă de sticlă sigilată,100g plută de sticla recipient de înaltă calitate experiment chimic

RON 3036.00
RON 2793.00
În stoc
En la tienda


Ne vom concentra pe ambalaje, containere pentru produse cosmetice, parfumuri, uleiuri esențiale, ser, medicamente, alimente, depozit de utilizare. Toate produsele - producătorilor de vânzare directă . Mai bună calitate și servicii aici.
Articol : en-Gros de 150ml care Doresc Flacon de Sticlă cu dop de Plută 100cc Flacoane de Sticlă de Afișare Sticlă de Înaltă calitate, flacon de sticlă cu dop de plută, sticlă, ulei esential de sticla, sticla de parfum, cosmetice ulei flacon picurător, pcakaging sticla/recipient
Capacitate : 150ml
Culoare : Clar
alte dimensiuni sunt disponibile ca ai nevoie.
Folosit pentru ulei esential, parfum, dorința de sticla,ulei de aromoterapie, serm, medicament lichid, e lichid, e suc, teste de laborator, un așa mai departe.
Con tact mine pentru reducere dacă ai nevoie de mare Cantitate!
Despre Proba
Dacă aveți nevoie de probe cu logo-ul de imprimare , vă rugăm să ne contactați. 1, Logo-ul pot fi imprimate pe sticla bazat pe 500pcs pe culoare 2, putem face personalizat sticle ca design-ul sau proba.
Notificare :
1.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.
2.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.
3.Pls asigurați-vă că nu te superi pentru transport gratuit ne va livra mărfurile către un mod mai adecvat.
4.Culorile pot fi un pic diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.
Prieten drag : Avem mare grija la ambalare fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Vă rugăm să ne dea șansa de a slove problemă înainte de feedback neutru sau negativ!
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Caracteristici cheie

Caietul de sarcini:
150ml
Material:
Sticla
Nume De Brand:
StarDu De Ambalare
Numărul De Model:
5236
Dimensiune:
150ml
Tip De Element:
Sticle Returnabile

Poate îți place și tu