.

.

Motocicleta Tur Pak Pachet Capac de Prindere Quick Release pentru Touring Harley Davidson Road King Ultra Strada Electra Glide CVO 2014-2018

Motocicleta Tur Pak Pachet Capac de Prindere Quick Release pentru Touring Harley Davidson Road King Ultra Strada Electra Glide CVO 2014-2018

RON 75.96
În stoc
En la tienda


Motocicleta Tur Pak Pachet Capac Tether pentru Harley Davidson
Este piese aftermarket folosit pentru Motocicleta Harley. Prelucrate din plastic. Ușor de a instala și de a nu instala instrucțiuni necesare. Când este extins la întreaga lungime, cordon puternic deține capacul deschis cel puțin 10° trecut verticale pentru stabilitate îmbunătățită și ușor de ambalare. Atunci când închideți capacul, dispozitivul automat bobine lega cablul în interiorul carcasei pentru a elimina ciupit corzile. Este comoditate pentru tur pak echipat cu retractabil tether .
Produs Caracteristici :
Culoare : așa Cum se arată în imagine;
Material : Plastic;
Montarea : se Aplică pentru Harley Davidson Touring Turism Pak 14 Model, 2014-mai târziu Rege Drum, Drum de Alunecare, Street Glide și selectați CVO modele care echipat cu Tocat sau Rege Tur-Pak Depozitare .
Dacă nu puteți găsi piese de motociclete de care ai nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, multumesc.*^_^*
Vă Rugăm Să Vă Asigurați Această Parte Se Potriveste Pentru Motocicleta Inainte De Licitare
Nota : culoarea sau dimensiunea sau greutatea elementului pot fi ușor diferite de imaginile prezentate pe lista cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumim.
Pachetul Inclus :
1 x Pachet de Turism Capac de Prindere
Transport Termenii :
Articol vor fi expediate din China după plata integrală a fost primit
De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.
Note :
1.Am expediat de la Aliexpress adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.
3.Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.
4.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.
5.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. Conditii De Plata :
1.Vom accepta DOAR Alipay și nava element(e) de la Alipay este verificat adresa
2.Dacă nava de la Aliexpress adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
4.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.
5.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Politica de retur :
1. Trebuie să schimb produs(e) în termen de 14 zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Se întoarce trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și vom face o înlocuire sau credit în funcție de inventarul nostru
3. Unitatea(s) a întors și a găsit non-defecte vor fi returnate la cumpărător cheltuielile. Transport, manipulare, asigurare, taxele sunt nerambursabile.
4. Se întoarce după această perioadă nu vor fi acceptate .
Dacă aveți orice întrebare ,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi !!!

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Numele Modelului:
HD01LBR-01
Element De Lungime:
5inch
Nume De Brand:
GoldFire
Înălțime Element:
3inch
Articol Greutate:
0.2kg
Tip De Material:
Plastic
Motobike Face:
Harley-Davidson
Lățime Produs:
4inch

Poate îți place și tu