.

.

De ÎNALTĂ CALITATE 45W 12v dc electric mini pompa cu membrana

De ÎNALTĂ CALITATE 45W 12v dc electric mini pompa cu membrana

RON 135.96
În stoc
En la tienda


DC12 V 45 W Micro-Pompa cu membrana
Miniatura Pompa cu membrana Model de Prezentare 0142 YA-12-60 ca un exemplu 1. 0142 și 3210 sunt motorii de tip 2. Y este cu comutator de presiune (inteligent), H este nici un comutator de presiune (supapa de retur tip). 3. Un mijloc de admisie și de evacuare sunt drepte de țeavă, B înseamnă partea din față este drept, back-end fir cu fixare piuliță, C mijloace de admisie direct tub de evacuare cu o piuliță fixă cu filet de conectare, D mijloace de admisie și de evacuare sunt filetate, poate fi compensată 4 atingeți ușor. Nici ABCD scrisoare este un alt tip complet diferit pompa. 4. 12, 24 înseamnă 12 V motor DC sau 24 V DC motor. 5. 60 reprezintă puterea este de 60 W , altele, cum ar fi 70 W, 80 W,100 W, de asemenea, reprezintă puterea. 6. N este reprezentant de pompare a petrolului , S este de pompare de alimentare , P este pulverizator pompa de diafragma Dacă nu, este obișnuit pompa. Comutator de presiune Tip Caracteristici : atunci Când apa de alimentare este oprit, acesta va reduce automat puterea, motorul se oprește. După alimentarea cu apă activată, va reporni automat. Acest tip este strict pentru blowhole dimensiunea necesară, altfel pompa nu poate lucra în mod normal,chiar deteriora motorul sau pompa. Supapa de retur Tip Caracteristici : atunci Când evacuare a apei din bloc în parte (cum ar fi crater de dimensiuni prea mici) sau întregul sistem bloc, motorul nu se va opri de funcționare, supapa de retur se va deschide, iar apa va trece în pompă. acest tip nu strict necesare pentru blowhole.
Acest Model Date Tehnice, după cum Urmează
Model : 0142 HA-12-45 Tensiune : 12 V Putere : 45 W Tip de îmbinare : O Presiune de Lucru : 0.45 Mpa Presiune Nominală(Max.) : 0.75 Mpa Debit (MAX) : 4 L/min înălțime de Aspirație : 1m Ridice Capul : 45m Motor Durata de viata : 3-5 ani Greutate Netă : Aproximativ 0,66 Kg Material : Plastic Culoare : Negru Dimensiune : Aprox. 165 x 95 x 60mm (L*W*H)
TRANSPORT GRATUIT"0142 YA-12-45","0142 YB-12-45","0142 HB-12-45" ,"0142 YC-12-45" DE A CUMPARA LINK-UL
100% Original de Fotografii care Arată pe Micro-Pompa cu membrana
Diafragma miniatură Manipulare măsuri de Precauție nu utilizați temperatura depășește 80 de grade celsius, temperatura apei de mare sau apă murdară. Motoare poate stropi cu un pic de apă (uscat după utilizare), nu direct in fata motorului pompei de spray, non-pompă cu motor în apă. Motor pompa nu cu mult timp în locuri umede. Nu dezasamblați aparatul sau reglați presiunea la șurubul de reglare. Înainte de utilizare, asigurați-vă că parametrii de putere și motor pompă de parametrii de intrare se potrivesc. Recomandat de evacuare diametrul interior de nu mai puțin de 5,5 mm, lungimea nu trebuie să depășească 10 m (nu poate fi prea lung sau prea subțire, sau pe arma fluxul și efecte de presiune). Propus conductei de admisie diametru interior de nu mai puțin de 6mm, trage apa din timp, nu trebuie să depășească 1,5 mm. Atunci când este conectat la apă și alte presiunea de alimentare cu apă, poate în mod corespunzător, plus furtun de lungime, dar presiunea apei nu mai mare de 0,2 Mpa. Vă rugăm să fie reparate sau înlocuite de către profesioniști atunci când 9 cablul de alimentare este deteriorat. Atunci când folosiți energia acumulatorului, necesitatea de a proteja împotriva pierderea de putere a bateriei. Pe termen lung trebuie sau deconectați sursa de alimentare atunci când pompa cu motor suspendat. Comun Tip și Dimensiune de Referință Despre Cumpărături și de Plată 1. Noi sugerăm că clienții asigurați-vă că elementul/elementele pot fi a se potrivi nevoilor dvs. sau ne poate ajuta să verificați dacă elementul/elementele pot fi potrivite înainte de a face o afacere. 2.Vă sugerăm ar fi bine sa ne contactati inainte de plată, putem accepta ESCROW,carduri de Credit,T/T,Western Union și așa mai departe. Desigur,plata pe aliexpress singur este recomandat. De asemenea, este cel mai sigur de plată pentru tine. 3.Dacă aveți orice alte probleme cu privire la plata, va rugam sa ne contactati urgent. Termenii De Livrare Va Vom Trimite Comanda Dvs. În Termen De 7 Zile După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport, Am Dori să Introducă Detaliile Aici : (1) E-pachetul este Pentru SUA,Australia, Marea Britanie, Canada, Franța,Rusia,Ucraina,Israel,Arabia Saudită,Norvegia Client, Este Nevoie de aproximativ 7-20 de Zile Pentru a Ajunge. (2) e-EMS este Pentru Taiwan,Hong Kong,Rusia,Australia,Japonia,Soth Coreea,Singapore,Marea Britanie,Canada,Franța,Ucraina,Belarus,Spania,Olanda,Brazilia și Statele Unite ale americii( sua client,pls alege Vânzător este Metoda de Transport maritim ) Client, Este Nevoie de aproximativ 7-15 Zile Pentru a Ajunge. (3) China Post Aer Înregistrat Mail,Singapore Post,Post NL,Suedia Post Pot Trimite La cele Mai multe dintre Țări sau Zone,Este Nevoie de aproximativ 15-60 de Zile Pentru a Ajunge.

Caracteristici cheie

Tensiune:
12V
Utilizare:
Apa
Nume De Brand:
grimmsky
putere:
Electric
Presiune:
De Înaltă Presiune
Numărul De Model:
0142HA-12-45
Standard sau Non-standard:
Standard
Structura:
Pompa Cu Membrana
Teoria:
Pompa Cu Piston
Cerere:
masina de spalat si alte
Combustibil:
Energie Electrică/Baterie/Energie Solară
Ridicați capul:
45m
Capul de aspirare:
1m
Debitul maxim:
4L/min.
Tensiune:
DC12V
putere:
45w
Presiunea De Lucru:
0.45 Mpa
Presiunea De Ieșire(Max.):
0.75 Mpa
Material:
Plastic
Durata De Viata A Motorului:
3-5ani
Ambalare:
cutie

Poate îți place și tu