.

.

Ulei din Oțel inoxidabil Dozator 500 ml Ulei Bucătărie Recipient de Formă Rotundă de Ulei de Gătit Container

Ulei din Oțel inoxidabil Dozator 500 ml Ulei Bucătărie Recipient de Formă Rotundă de Ulei de Gătit Container

RON 122.32
RON 116.00
În stoc
En la tienda


Ulei din Oțel inoxidabil Dozator 500 ml Ulei Bucătărie Recipient de Formă Rotundă de Ulei de Gătit Recipient Acasă Esențiale de Accesorii de Bucătărie
1. 0,5 L
Condimente Recipient stiluri : Capac
Culoare : Oțel Inoxidabil De Lumină Oglindă
Material : Metal
Caracteristică : Eco-Friendly,Aprovizionat
Utilizare : ulei Comestibil
Capacitate : 500ml
Tip De Metal : Oțel Inoxidabil 304
Plata :
1. Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker !
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Transport
1. Am expediat la Alixpress's adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!
3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător? responsabilitatea. Vă rugăm să verificați cu țara ta? s biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Reveni
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.
2. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.
Feedback-ul
1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Caracteristici cheie

culoare:
Argint
Cină Tip:
Sos De Bărci
certificare:
CIQ,CE / UE
Material:
Metal
Numărul De Model:
500ml
Nume De Brand:
SIBAOLU
Cină Tip:
Sos De Bărci

Poate îți place și tu