.

.

ShineHome-Desene animate Submarin SeaWorld Pește Shell 3d Tapet de Perete Hârtie de Living Murală Rulouri Copil de Grădiniță Dormitor copil de Artă

ShineHome-Desene animate Submarin SeaWorld Pește Shell 3d Tapet de Perete Hârtie de Living Murală Rulouri Copil de Grădiniță Dormitor copil de Artă

RON 100.00
RON 65.00
În stoc
En la tienda


În atenția : e-Mail-ne mai întâi pentru cotatie de pret pentru dimensiuni personalizate de Fundal este mare, de obicei, va fi îmbinat în bucăți de transport : De exemplu, o imagine completă 3 metru pătrat (200cmx150cm) pot fi tăiate în 4 bucăți, 50cmx150cm/pc.
Tapet va fi tăiat în mai multe bucăți pentru transport ușor. Vă rugăm să citiți instrucțiunile și le lipici onwall este ok.
Pot exista câteva diferențe de culoare din cauza computere diferite și lumina de fundal.
Transportul Articol vor fi postate în timp de procesare după plata este eliminat. Practic, se va lua 10-35 zile lucrătoare pentru livrare. Noi nu va fi responsabil pentru impozitare, cumpărătorii ar trebui să se ocupe de problemă fiscal, dacă este necesar. Despre noi, vă Rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, dacă există orice problemă cu privire la produsele noastre. Vă rugăm să contactați mai întâi și va fi bucuros să vă ajute. Apreciem afacerea dvs. și vom face același lucru pentru tine. GARANȚIE DE SATISFACȚIE!

Caracteristici cheie

Dimensiuni:
M 100cm x 100cm, L 200cm x 150cm, XL 300cm x 200cm, SMS-uri Personalizate pentru citat
Nume De Brand:
ShineHome
Stil:
pentru copii
Utilizare:
Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Funcția:
Impermeabil,Rezistent La Umezeală,Mucegai-Dovada
Utilizarea:
Camera Copiilor
Tip:
Imagini De Fundal De Hârtie
Numărul De Model:
20160131
Unitate De Încărcare:
De Yuani/Rola
Caracteristică:
Formaldehidă liberă,Rezistent la Apă,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos
Model:
Da
Tratament De Suprafață:
Relief
Material:
Fibre de lemn tapet
is_customized:
Yes

Poate îți place și tu