.

.

110~240v Jebao RW-4 Acvariu Marin Wave Maker pentru Wireless Master/Slave de Comandă a Pompei de

110~240v Jebao RW-4 Acvariu Marin Wave Maker pentru Wireless Master/Slave de Comandă a Pompei de

RON 220.00
RON 209.00
În stoc
En la tienda


Nume produs : 110~240v Jebao RW-4 Acvariu Marin Wave Maker pentru Wireless Master/Slave de Comandă a Pompei de
Proprietăți Volt : 110~240v Frecventa : 50/60 Hz Putere : 10 W flux de Apă : 500-4000 L/h (reglabil)
Notă :
"Fără fir" nu înseamnă că această pompă nu't nevoie pentru a fi conectat cu cablu de electricitate și pad de control. Această pompă are încă nevoie să se conecteze cu energie electrică, de cablu și de control pad. Dacă două de acest val de decizie lucrează împreună, cele două pompe poate fi controlat wireless ca "master" și "slave" wave maker, nu este nevoie pentru a conecta cele două wave maker împreună.
Caracteristici : 8 Debit Diferit Super Silent. Cauciucul este Baza pe FS Serie de Design (100% mai mic sunet decât Vortech) Controller Wireless pentru a conecta Master / Slave Pompa Poate Independentă Operare pe O singură Pompă sau fără Fir, Ușor de instalare și întreținere. Suportul Magnetic One-touch feed mode - incetineste pompa pentru o perioada de 10 minute. De înaltă performanță, puternic, debitul de apă combinată cu consum redus de energie. Ax Ceramic pentru o viață lungă și durabilitate sistem de control Inteligent pentru a genera diverse val de modele pentru a se potrivi cu rezervorul dumneavoastră.
Modul Wave :
W1 : Modul Wave
Remoting butonul este necesar atunci când funcționează acest mod de a regla val modele printre una sau mai multe pompe în același timp. Ca volum de apă în rezervor este diferit de capacitatea rezervorului, val perioadă trebuie să fie ajustate prin comutarea butonului. Valul este mai mare atunci când lungimea de undă rândul său, să fie aceeași ca și lungimea rezervorului; Crește lungimea de undă prin comutarea butonului în sensul acelor de ceasornic, și de a reduce în sens anti-orar.
Sfaturi : ar trebui să treceți butonul treptat și observați modelul de val într-o anumită perioadă de timp după fiecare ajustare.Apăsați "VITEZA/HRANA"pentru a regla debitul.
W2 : Sinus Modul
Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp, în acest mod. Puterea diverse între 30%-100% și regulamentul arată ca o curbă sinusoidală.
Altceva : Modul Aleator
Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp. Este un mod aleatoriu ca puterea pompei se schimbă de la o întâmplare de date tot timpul, fără regulament.
H : Modul De Curgere
Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp. În debit constant. Debitul poate fi reglat prin "VITEZA/HRANEI pentru animale"
C : Trecerea la modul de curgere
Două pompe sunt necesare a fi operate în același timp, atunci când au tura de val și a fluxului în cicluri. P1 munca, P2 oprire;P2 munca, P1 opri;P1 munca, P2 opri. și cicluri de genul asta. Perioada de ciclu (1s-1min) poate de ajustat prin comutarea butonului și se reglează debitul de activități prin apăsarea VITEZA/FEED
Model De Listă
Pachetul Include : (Nici pachetul de vânzare cu amănuntul, vor fi ambalate în condiții de siguranță în cutie)
1* RW-4 Jebao Val Face pompa 1* RW-4 controller

Caracteristici cheie

Formă Fixă:
Stând
Tensiune:
110-240V
Sursa De Alimentare:
Taxa
Debitul De Apă:
500-4000L/H reglabil

Poate îți place și tu