.

.

6PCS 60*40*0.6 cm Acvariu Rezervor de Pește Biochimice Fibre de Bumbac Burete Rezervor de Pește Alb Bio Filtru Accesorii XY-1821

6PCS 60*40*0.6 cm Acvariu Rezervor de Pește Biochimice Fibre de Bumbac Burete Rezervor de Pește Alb Bio Filtru Accesorii XY-1821

RON 70.84
RON 50.00
În stoc
En la tienda


6 PCS 60*40*0.6 cm Acvariu Rezervor de Pește Biochimice Fibre de Bumbac Burete Rezervor de Pește Alb Bio Filtru Accesorii XY-1821
Caracteristici :
100% de Brand nou și de înaltă calitate
În condiții de siguranță și durabile produse pentru animalele de companie
Acest produs este adecvat pentru apă de mare, apă dulce, rezervoare de apă, dimensiunea poate fi tăiat în mod liber.
Dens gaura clearance-ul și moliciune, și prin analiza expert este cel mai bun de a cultiva bun focar de bacterii nitrificatoare.
Pe biochimice de bumbac deșeuri și reziduuri alimentare, pentru a îmbunătăți calitatea apei filtru curat. Cel mai bun efect, reduce mortalitatea peștilor.
Curățate o dată pe lună, nici o blocare, nici o deformare, pot fi reutilizate după curățarea.
Perfect filtre accesorii pentru acvarii si rezervor.
Caietul de sarcini :
Material : Burete
Culoare : Alb
Dimensiune : Aprox. 60x40x0.6 cm (L*W*H)
Cantitate : 6 Buc
Greutate : 468g
6x Filtru de Bumbac
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. De referință Timp de livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.Pentru diferite producătoare de tehnologie în diferite lot de producție,vă rugăm să permiteți normal de eroare despre Dimensiune/Volum/Greutate Netă/Greutate/Ambalaj
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristici cheie

culoare:
Alb
Dimensiune:
One Size
Tip:
Pește
Nume De Brand:
Effosola
putere:
1W
Tensiune:
None
Tip:
Acvarii Si Accesorii
Aquarium & Accesorii Tip:
Biochimice Bumbac
Material:
Burete
culoare:
Alb
Cantitatea:
6 buc
Greutate:
468g
Dimensiune:
Approx. 60x40x0.6cm (L*W*H)

Poate îți place și tu