.

.

25/50/75/100buc Pescuit Rulare Rotativ Cu Inel Solid Carp Rigs Corpul Lung de Pescuit Conector Pivotant de Pescuit la Crap Pescuit Accesoriu

25/50/75/100buc Pescuit Rulare Rotativ Cu Inel Solid Carp Rigs Corpul Lung de Pescuit Conector Pivotant de Pescuit la Crap Pescuit Accesoriu

RON 6.32
RON 6.00
În stoc
En la tienda


Negru mat Pescuit Rulare Pivotează Conector Set cu Inel Solid Platforme de Crap Pescuit
Caracteristici :
1. Flexibil de rotație, nu doare linii de pescuit, rezistenta la coroziune, nici rugina;
2. Fi utilizat pentru a conecta linia principală și sub linie, trage puternic vigoare; durabil, cu suprafață netedă;
3. Cu bifurcație funcție, ușor pentru hrănirea peștilor cu mare forță de tracțiune și de bun rotability; sub linie se poate roti în același timp, fără a se rana, potrivite pentru pești de dimensiuni medii pescuit;
4. Profesionale de slefuire de tehnologie, nu ușor de rănit linie, potrivit pentru toate tipurile de linie grupuri;
5. Solide și pescuit;
Caietul de sarcini :
Culoare : negru
Material : metal
Greutate : aproximativ 0,4 g/buc
Pivotant dimensiuni : 15 x 5 mm/0.59 x 0.20"
25/50/75/100 x Pescuit Rulare Pivotează
[relateproductdetail/]
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
VKTECH
Dimensiune:
15 x 5mm
Material:
Metal
Tip:
conector

Poate îți place și tu