.

.

NOI 3D din Oțel Inoxidabil Catarama de Blocare a Ușii de Protecție Capac de Protecție trim 4 buc pentru Mazda3 mazda 3 Accesorii auto

NOI 3D din Oțel Inoxidabil Catarama de Blocare a Ușii de Protecție Capac de Protecție trim 4 buc pentru Mazda3 mazda 3 Accesorii auto

RON 40.00
RON 24.00
În stoc
En la tienda

NOI 3 D din Oțel Inoxidabil Catarama de Blocare a Ușii de Protecție Capac de Protecție trim 4 buc pentru Mazda3 mazda 3 Accesorii Auto
vă rugăm să alegeți și asigurați-vă că elementele se potrivesc pentru masina ta,multumesc!
Se potrivesc pentru masina :
Pentru 2013 Mazda ATENZA
Pentru Perioada 2007-2010 Mazda3
Pentru Perioada 2011-2013 Mazda M5(2 Usi)
Pentru 2009 Mazda MX-5
Caietul de sarcini Material : otel inoxidabil Include : Un set de 4 buc ( nu include cutie) instalare Usoara, fara unelte. 3 M auto bandă adezivă este atașat
Descriere Produs
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că buyerers sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
când primiți articole comandate,în 24 de ore,vă rugăm să verificați cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct.
dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim,vă rugăm să ne contactați.vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Notă :
Vă rugăm să asigurați-vă că elementul a se potrivi masina ta înainte de a face o comandă, dacă nu știți, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a verifica,multumesc!

Caracteristici cheie

culoare:
2007-2010 mazda3, 2009, 2011to 2013 M5 2door, 2013 Mazda3
Tip De Element:
Crom Styling
Numele Modelului:
NQ04
Lățime Produs:
6cm
Caracteristici Speciale:
Protecția și Decorarea
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Modelul Anului:
2012 2013 2014 2015 2016
Articol Diametru:
6cm
Înălțime Element:
2cm
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Element De Lungime:
8cm
Nume De Brand:
DOUTIAN
Articol Greutate:
0.1kg
Model de masina:
Pentru Mazda3 Mazda 3
Producatorul Auto:
Pentru Mazda3 Mazda 3
Model:
Pentru Mazda3 Mazda 3
Tip De Element:
Autocolante Auto

Poate îți place și tu