.

.

PREȚUL EN-GROS!Versiune Actualizată!! 4BUC de Motociclete căști BT Bluetooth Interfon Căști setul cu cască Cască Interfon cu Radio FM

PREȚUL EN-GROS!Versiune Actualizată!! 4BUC de Motociclete căști BT Bluetooth Interfon Căști setul cu cască Cască Interfon cu Radio FM

RON 639.96
În stoc
En la tienda


Valoarea stimate client :
bine ati venit la magazinul nostru,speranța că veți găsi unul care vă place aici.pls verifica elementul cu atenție înainte de a comanda.Vom trimite comanda la tine cât de repede putem. După receving articol,dacă există ceva în neregulă cu produsul,va rugam sa ne contactati la început ,vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine .Bucurați-vă de Shoping aici!
Vă rugăm să rețineți : Există doar Căști în pachet,
dacă doriți să interfon cu alții ,aveți nevoie pentru a cumpara 2 sau 3 unități.
(Se poate sprijini Max 3 unități.interfon;)
Caracteristici principale (1) set cu cască fără Fir bluetooth pentru a activa telefonul mobil la o distanță de până la 10 metri. Bicicleta-pentru-bicicleta interfon pentru rider& pasager sau două biciclete de până la 800 de Metri în Spațiu deschis Până la 10 ore timp de convorbire atunci când este conectat la telefonul mobil. Pana la 6 ore timp de vorbire atunci când se utilizează funcția interfon. Până la 300 de ore de standby (2) Apel, răspuns apel, apel respinge, suna inchide. (3) Primesc un telefon automat (4) Apela ultimul număr (5) Suport audio de transfer. (6) Bucurați-vă de telefonul mobil muzica prin A2 DP sau conectați GPS (7) de Comandă telefon mobil muzica prin AVRCP : înainte, înapoi, redare, pauză (8) comutare Automată între bluetooth telefon, interfon, muzica stereo. (9) Cu DSP echo anulare și tehnologie de suprimare a zgomotului, cristal de calitate voce clară este garantat într-o mare viteză. (10) Butonul panoul este rezistent la apă și soare-dovada, în timp ce design-ul este durabil. Inter Telefon este o Casca Bluetooth proiectata pentru motocicleta rider și de transport de pasageri care doresc să aibă clare și fiabile de comunicații fără fir în timp ce de echitatie. Acest set cu cască este compatibil cu Bluetooth telefoane celulare și pot fi adaptate la orice fel de cască pentru motocicliști.
Acest dispozitiv permite motociclisti pentru a primi GPS instrucțiuni vocale, de a comunica cu pasagerul de pe bancheta din spate, pentru a efectua apeluri de pe telefonul lor mobil și de a asculta muzica sau player MP3.
Ultimul, dar nu cel mai puțin, dispozitivul oferă biker-tobikerintercom de comunicare.
Acest set cu cască funcționează cu orice Bluetooth telefon mobil echipat. Conceput și proiectat pentru Performanță Grele.
Montarea Inter Telefon
1. Ia Inter Telefon setul cu Cască și glisați-l în jos, în sloturi în Cască Clip Muntele. Asigurați-vă că este perfect echipat și blocat în loc de încercarea de a extrage-l, trăgându-l în sus.
2. Acum, trebuie să atașați difuzorul și microfonul brațul în interiorul căștii. Ia Velcro pad care vorbitorul va atașa la, și de testare pentru cea mai bună poziție pentru a-l repara. Velcro Pad ar trebui să fie fixate la o înălțime de ureche în căști de ureche buzunar. Va trebui să pui casca pe cap câteva ori pentru a găsi poziția optimă pentru a aplica pad. Atunci când poziționarea corectă este găsit, îndepărtați banda de protecție și se aplică Velcro Pad.
3. Apoi, ia Urechea de Difuzor și atașați-l la Velcro Pad. Rula Microfon Brațul în jos de-a lungul în jos pentru a în cazul în care gura ta va fi. Ca Microfon Bratul este flexibil, puteți ajusta, astfel încât acesta se află în poziția optimă în fața gurii. Unele casti au îndepărtat de umplutură; dacă a ta nu, este recomandat pentru a rula difuzor și microfon sub umplutură.
4. Grija pentru a se potrivi de ace, conectați setul cu Cască Mufă pentru setul cu Cască Mufă. Fișa poate fi introdus doar într-o singură poziție.
5. Fixați cablul de la Căști, în interiorul căștii. Tuck orice suplimentare de sârmă în cască. A se asigura că numai câțiva centimetri de cablul iese. Ai montat cu succes Inter Telefon. Transformarea unității în modul de așteptare :
Apăsați și țineți apăsat mici, negre butonul de alimentare de la sfârșitul unității. După 3 secunde, veți auzi un "Di" și LED-ul albastru va începe să clipească. Drumul butonului și unitatea este acum în modul de așteptare.
Oprirea aparatului : Apăsați negre mici butonul de alimentare timp de 5 secunde sau până când auziți 2 "Di" sunete și luminile stinge. Pentru a asocia pentru a dvs. de telefon mobil cu tehnologie Bluetooth : atunci Când aparatul este oprit, apăsați și țineți apăsat mici, negre butonul de alimentare de la sfârșitul unității. Țineți apăsat butonul până când veți vedea un ROȘU ȘI ALBASTRU deschis intermitent. În mod normal, durează aproximativ 5-8 secunde din off. Nu lasa du-te atunci când vezi lumina albastra. Veți auzi, de asemenea, un "Du Du" tonul atunci când unitatea intră în modul de asociere. De pe telefonul dvs., de căutare și încercare de a asocia dispozitivul, atunci când dispozitivul este intermitent roșu și albastru.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
cască setul cu cască
Articol Greutate:
0.3kg
Numele Modelului:
TOM-VB
Caracteristici Speciale:
800 de metri vorbesc gamă și rezistent la apa
Modul De Conectare:
Bluetooth
Alimentare Modul:
Built-in Baterie
Nume De Brand:
FreedConn
Extern De Certificare De Testare:
CE
Lățime Produs:
3.2cm
Numărul maxim de Vorbitori:
2
Maxim Interfon Distanta:
500-1000m
Element De Lungime:
8.2cm
Funcții speciale:
FM,rezistent la apa
Înălțime Element:
2.3cm
Aplicabile Casca Tip:
Fata Complet
Plug Type:
MAREA BRITANIE UE UA-NE
culoare:
Negru
Timp De Convorbire:
8 ore
Jucator de echipa:
Suport 3 oameni
Caracteristică:
Rezistent la apa
certificare:
CE, FCC, RoHs, BQB, ISO9001
Muzica:
Stereo
Ambalare:
4 seturi TOM-VB

Poate îți place și tu