.

.

De înaltă Calitate HACCURY Spirit Universal Nivelul Balon Balon Rotund Nivel de 360 de Grade de Măsurare 100*75*14mm

De înaltă Calitate HACCURY Spirit Universal Nivelul Balon Balon Rotund Nivel de 360 de Grade de Măsurare 100*75*14mm

RON 59.96
RON 44.00
În stoc
En la tienda


De înaltă Calitate HACCURY Spirit Universal Nivelul Balon Balon Rotund Nivel de 360 de Grade de Măsurare 100*75*14mm
Despre Companie
Suntem specializati in fabricarea si comercializarea de companie.
Avem mai mult de 500 de tipuri de produse. Acestea includ sticla cu bule de nivel din seria metal nivel de bule de serie, Plastic cu bule de nivel seria electronice de nivel cu bule de serie, electronic, senzor de nivel de serie și electronice la nivel compensator serie etc.
Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în topografie și cartografiere industrie, instrument laser industrie, aparate de cântărire industrie, instrument electric industrie, inginerie mecanică, industria aerospațială și militară etc.
Dacă ai nevoie de tipuri speciale de orice produs, vă Rugăm să contactați-ne liber.
Plata
Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW;
Dacă nu puteți checkout imediat după comanda de finisare, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să becompleted în termen de 5 zile.
Transport
Vom trimite pachetul in 1-5 Zile lucratoare pentru comenzile dumneavoastra. Toate Elementele, de obicei, va fi trimis prin China Post Air Mail , e-Pachete, Yanwen e-Mail de Aer.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi servicii mai bune.
În Rusia Brizal Client : E conomic post la tine, de obicei, nevoie de 30-60 de zile pentru tine, uneori, au nevoie de cât timp de 90-120 de zile, atunci când comandați, vă rugăm să acorde o atenție la timp,
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați din timp. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Notă : Vom trimite doar la adresa din comanda. Cumpărătorul va fi responsabil pentru orice taxe vamale și orice alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului!
Restituire & Return
Noi oferim 180 de Zile de Garanție pentru toate produsele menționate.Dacă primiți un defectve unul, acesta poate fi returnat în termen de 10 zile după ce a semnat pachetul.
Vă rugăm să fi observat că returnat trebuie să fie în original condiții și cumpărător ar trebui să goale taxa de returnare.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi. Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine.
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite un feedback negativ. Odată ce există o problemă a raportat, toate personalul nostru va încerca cel mai bun pentru a vă ajuta să afară de eliberarea a avut loc. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Timpul De Lucru
8 : 30-12 : 00, 14 : 00-18 : 00, de luni până vineri
9 : 30-12 : 00 sâmbătă

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
YY-1007514
Nume De Brand:
HACCURY
Diametru:
100mm
Înălțime:
14mm

Poate îți place și tu