.

.

8 inch Android 4.4 Sistem de Navigatie Auto GPS Stereo mass-Media de Divertisment radio Auto pentru Porsche: Cayenne (2003-2010)

8 inch Android 4.4 Sistem de Navigatie Auto GPS Stereo mass-Media de Divertisment radio Auto pentru Porsche: Cayenne (2003-2010)

RON 2472.00
În stoc
En la tienda


Aplicabile Masina si An : Pentru Porsche : Cayenne (2003-2010) (8 inch)
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele vamale și taxele pentru import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți
8 inch Android 4.4 Sistem de Navigatie Auto GPS Stereo mass-Media de Divertisment radio Auto pentru Porsche : Cayenne (2003-2010)

Caracteristici cheie

Mass-Media Digitale Format:
Mp3,JPEG,DVD-RAM,Mp4,CD,Video CD,WMA
Afară De Putere:
4X45W
Cayenne-An:
2004,2009,2010,2006,2003
Caracteristici Speciale:
Incarcator,Bluetooth,Touch Screen,TV,Telefon Mobil,MP3 player,CD Player,FM Transmitter,Built-in GPS,Radio Tuner
Element Dimensiune:
26.5*26*18.5 CM
Sistemul De Operare:
Android
ROM:
16g
Tensiune:
12V
Nume De Brand:
Astrowind
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Porsche
Modelul Porsche:
Cayenne
RAM:
1G
Din:
Unul Din
Caracteristică Specială:
Funcția Wifi
Dimensiunea De Afișare:
8
Interfață:
USB
Rezoluție:
1024*600
Limba OSD:
Engleză
Nuclee:
Quad Core
Numele Modelului:
P-5688
Articol Greutate:
4.4kg
Max De Memorie Extern:
64g
Tip De Material:
metal & plastic
Locul de Origine:
Guangdong China
Sistemul De Operare:
sistemul android 4.4
Plasarea:
In-Dash
Producatorul Auto:
Porsche

Poate îți place și tu