.

.

Acustic Știință Premium Tratate Phosphor Bronze Chitara Acustica, Siruri de caractere, cu 3 Indicatoare Disponibile pentru Alegerea, Realizate în statele UNITE ale americii

Acustic Știință Premium Tratate Phosphor Bronze Chitara Acustica, Siruri de caractere, cu 3 Indicatoare Disponibile pentru Alegerea, Realizate în statele UNITE ale americii

RON 71.96
În stoc
En la tienda

Phosphor Bronze Chitara Acustica, Siruri de caractere, oferă o bogată și ton cald. Jucătorii 92% Cupru, 8% Zinc compoziție datorită consistent, ușor mai cald ton (comparativ cu 80/20 Bronze) din cutie. Singurul tratat șir de brand care protejează întregul șir cu Nano Tehnologie, care pastreaza tonul string mai mult de păstrarea acumularea de înfășurările Aceste tratate siruri de caractere chitara reduce degetul chițăit, care este esențială pentru a juca live si inregistrarea Noastra a Tratat Chitara Siruri de caractere pentru a Maximiza capacitatea de joc și Șir de Viață în Funcție de Clienții Noștri Îți petreci atât de mult timp și bani pe instrumente mari, de ce cumpara ieftin siruri de caractere
ACUSTIC ȘTIINȚĂ PREMIUM TRATATE CHITARA SIRURI de caractere au o nano-subțire strat molecular aplicate siruri de caractere.
Ele sunt tratate siruri de caractere, nu acoperite și că este important.
Acest strat subțire oferă protecție de la elemente în mediul de joc. Și, de asemenea, ține departe de materiale (piele, moloz, materiale străine) care se atașează la șir de caractere și face regulat siruri de caractere murit după ce a jucat câteva ori. În caz de "acoperite siruri de caractere" acoperire în sine poate provoca amortizat sunet și pierderea de vibrații. Tratamentul folosim pentru a aplica nostru patentat procesul poate fi cel mai bine descris ca "vopsire prin pulverizare cu atomi" Amuzant, dar e adevărat.
Mulți artiști spune-ne "este ca și cum Acustice Știință siruri de caractere strălucire" atunci când joci. Asta pentru că atunci când rana siruri de caractere sunt strummed pentru a crea un sunet, înfășurările și restul din șir sunt în vibrație armonică.
Orice parte din șir care este în contact cu o suprafață adiacentă (cum ar fi înfășurări, de exemplu) sunt de frecare, în frecare de contact. Într-un șir standard este de metal împotriva metal. De aceea regulate siruri de caractere lua ceva timp pentru a rupe în, și, de asemenea, de ce se repeta de tuning este necesar, până la frecare frecare pauze într-un pic, și "sweet spot" este atins. Ce se întâmplă cu Acustică Știință Siruri de caractere Chitara este diferit de toate celelalte siruri de caractere.
Tratamentul de suprafață are, de asemenea, tratate în jos în interiorul suprafețelor în contact, am.e între înfășurări, pe o scară microscopică, cu molecule de Teflon, ca substanță.
Șirul este pre-condiționat, cu mai puțin de frecare frecare pentru a încetini în jos joc de acțiune, chiar și direct din ambalaj. De asemenea, tratamentul de suprafață este microscopice, ceea ce înseamnă că își face treaba de a îmbunătăți proprietățile de suprafață, DAR, nu zgomote, de amortizare sau de a reduce volumul si stralucirea. CA Siruri de caractere de sunet mare, imediat, și să păstreze sondare în acest fel pentru o lungă, lungă perioadă de timp. În comparație cu standardul siruri de caractere, sau acoperite cu siruri de caractere. Final de poveste.

Caracteristici cheie

Tip:
siruri de caractere
Numărul De Model:
PB

Poate îți place și tu