.

.

SA9023 ES9023 HIFI Audio DAC Decodor placa de Sunet pentru Amplificator de Putere Sprijin 24bit 96K

SA9023 ES9023 HIFI Audio DAC Decodor placa de Sunet pentru Amplificator de Putere Sprijin 24bit 96K

RON 75.32
În stoc
En la tienda


SA9023 ES9023 HIFI Audio DAC Decodor placa de Sunet pentru Amplificator de Putere Sprijin 24bit 96 K
Caietul de sarcini :
- Original ES9023 SA9023
- Circuitul principal de condensator electrolitic este fabricat din Taiwan celebru brand, care garantează o putere continuă de sprijin.
- PCB cu 1.6 mm grosime dublă față-verso placa, 2, gros de cupru, staniu pulverizare întregul proces pentru a asigura o bună performanță de curent . De prima clasa PCB de calitate.
- Suporta maxim 24 de biți 96 K rata de eșantionare, suport : 33 K, 44.1 K, 48 K, 88.2 K, 96 K rata de eșantionare.
- PCB dimensiune : 80*61 MM
Descriere :
- ES9023 folosind Hyperstream arhitectură și domeniul de timp bruiaj eliminarea tehnologie, dinamice este de până la 112d B.
- Integrat pompa taxa poate genera tensiune negativă în chip, și ES9023 poate ieșire 2 Vrms direct de referință de la sol sub o singură sursă de alimentare, eliminând cuplare capacitate de DC tensiune de izolare
- Amplitudine ieșire poate fi setat în funcție de nevoile reale, rezistența este mai mică decât 2 Vrms.
- On/off de zgomot poate fi, de asemenea, complet inhibat
Conținutul Pachetului :
- 1 x SA9023 ES9023 HIFI Audio DAC placa de Sunet
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Vom procesa mai comanda in 48 de ore după verificarea plății și oferta de urmărire nu cu fiecare Afacere(aliexpress numai pot umple de urmărire Nici după 24 de ore). 3) Suport de TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO). 4) DHL/Fedex Tracking Nu Poate Schimba după elementul ajunge Hongkong(de exemplu.am expediat elementul vineri și umple de urmărire Nu,dar urmărire Nu pot fi Schimbați pe luni daca Coletul ajunge Hongkong). 5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6) Daca nu ai primit coletul tău termen rezonabil de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați în primul rând(pls nu pune feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta!). Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important ,vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 2) este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
1) Pentru cumpărător rus,pls oferta completa de nume ca politica o cere. 2) Pentru Cumpărătorul din Federația rusă,Argentina,Ucraina,Articol se poate livra prin EMS dacă alegeți DHL/Fedex fel de complex declarația vamală proces. 3) Pentru Cumpărător Din Brazilia,pls ofer Fiscal Nu vrei să expediat prin DHL/Fedex,sau produs va fi livrat prin EMS dacă alegeți DHL.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
TZT
Putere Maximă Per Canal:
10W

Poate îți place și tu