.

.

Plastic Oțel, Ferestre, Uși Scripete 8088 Tip Shift Trage Ușa Roata Împinge Și Trage De Fereastră, Pista De Role Accesorii

Plastic Oțel, Ferestre, Uși Scripete 8088 Tip Shift Trage Ușa Roata Împinge Și Trage De Fereastră, Pista De Role Accesorii

RON 36.76
RON 28.00
În stoc
En la tienda


Dacă ai nevoie de o diferite dimensiuni sau culori de mânere decât cele menționate, vă rugăm să contactați-mă. Voi fi fericit pentru a schimba listarea la dimensiuni sau culoare de care ai nevoie.
Punctul Meu De Vedere Alte Elemente De Vânzare
Vizita Grace Mobilier Si Usi Hardwar Magazin
Adăugați-mă la dumneavoastră Preferat Vanzatori
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Timp De Livrare :
100% Banii Înapoi de Garantare pe fiecare element. Vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea dvs. de articole. O rambursare completă, inclusiv de transport maritim va fi pronunțată în cazul în care elementul nu este conform descrierii. Rambursarea va fi pronunțată după ce elementul a fost trimis înapoi în starea inițială.

Caracteristici cheie

Diametru Interior:
8001, 8002, 8003, 8004, 8005, 8006, 8007, 8008
Tip:
Fereastra Role
Nume De Brand:
EXQUISITO HOGAR
Numărul De Model:
CG8088
is_customized:
Yes
Material:
Aliaj De Zinc

Poate îți place și tu