.

.

M3 Paralel Știfturile De Fixare, Primavara Pin Din Oțel Inoxidabil Pachet 500

M3 Paralel Știfturile De Fixare, Primavara Pin Din Oțel Inoxidabil Pachet 500

RON 60.00
În stoc
En la tienda


Element : Paralel Știfturile De Fixare, Primavara Pin Din Oțel Inoxidabil
dia. = 3 mm
Lungime = 4-50 mm
Vă Rugăm Să Rețineți :
Acest lucru este de 500 Buc/lot
Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni care produsele nu se află în magazinul meu pls contactati-ne
Livrare : produsele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul : Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult.
Jiashan Shun Heng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.
Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

Caracteristici cheie

Lungime:
4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 50mm
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
M3
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
iMJIND
Tip De Element:
Ace

Poate îți place și tu