.

.

M1.6 Șuruburi Soclu Capac Șuruburi Cu Cap Hexagonal Mic Șuruburi Din Oțel Inoxidabil

M1.6 Șuruburi Soclu Capac Șuruburi Cu Cap Hexagonal Mic Șuruburi Din Oțel Inoxidabil

RON 98.40
RON 98.00
În stoc
En la tienda


M1.6 Șuruburi Soclu Capac Șuruburi Cu Cap Hexagonal Mic Șuruburi Din Oțel Inoxidabil 304
Fire Dimensiunea M1.6
Lungime de 3-10mm, Dacă doriți să cumpere alte dimensiuni care produsele nu se află în magazinul meu pls contactati-ne,vom răspunde în termen de 6h
Livrare : produsele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul : Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult. Jiashan Shun Heng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.
Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

Caracteristici cheie

Lungime:
3mm Pack 500, 4mm Pack 500, 5mm Pack 500, 6mm Pack 500, 8mm Pack 500, 10mm Pack 500
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Unitate De Stil:
Hex Socket
Șurub Tip:
Șuruburi Pentru Mașini
Capul Stil:
HeX
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Pachet:
500-799Pcs
Numărul De Model:
M1.6
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
iMJIND
Standard:
DIN912
Dimensiune:
M1.6
Lungime(se măsoară de sub cap):
3-10mm
Material:
Din oțel inoxidabil 304
Teren:
0.35 mm

Poate îți place și tu