.

.

Modul Multi OTDR 850/1300/1310/1550 Optice în Domeniul de Timp Reflectometru MM OTDR

Modul Multi OTDR 850/1300/1310/1550 Optice în Domeniul de Timp Reflectometru MM OTDR

RON 12396.00
În stoc
En la tienda


Modul Multi OTDR 850/1300/1310/1550 Optice în Domeniul de Timp Reflectometru MM OTDR
Fibra optica OTDR VIO6000 serie Optice în Domeniul de Timp Reflectometru(OTDR) M21 este noua generație de inteligent metru pentru Multimode fibra de sisteme de comunicații. Cu popularizeze de rețea optică de construcții în orașe și priveliști minunate, măsurarea optică rețea a devenit scurte și se dispersează,VIO6000 este special conceput pentru acest tip de aplicație, economice și au, de asemenea, o performanță remarcabilă.
Fibra optica OTDR VIO6000 este fabricarea cu răbdare și grijă, respectând standardele naționale de a combina experiența bogată și tehnologia modernă, să respecte cerințe mecanice , optice și electronice de testare, asigurarea calității. în alt mod, noul design face VIO6000 mai inteligent și compact și multi-scop, de asemenea, are funcții diferite.
FPM test module (850/1300nm) este facultativă nivel de protecție IP65 , ourdoor îmbunătățită de 7-inch anti-reflexie ecran LCD Multi-măsurare modul, simplu de utilizat,finisaj de măsurare de doar un singur buton. În timp real de măsurare, convenabil de a monitoriza procesul de despicare. PON online test module(1625nm) este opțional Suport multi-limba de afișare și de intrare
FTTX test cu PON rețelelor CATV de testare de rețea de Acces rețea de testare LAN de testare de rețea rețeaua de Metrou teste de Laborator și Fabrica de testare Live fibre de depanare
FPM Test module (850/1300)
IP65 nivel de protecție , ourdoor îmbunătățită de 7-inch anti-reflexie ecran LCD Multi-măsurare modul, simplu de utilizat,finisaj de măsurare de doar un singur buton. În timp real de măsurare, convenabil de a monitoriza procesul de despicare. PON online test module(1625nm) este opțional Suport multi-limba de afișare și de intrare
FTTX test cu PON rețelelor CATV de testare de rețea de Acces rețea de testare LAN de testare de rețea rețeaua de Metrou teste de Laborator și Fabrica de testare Live fibre de depanare
Important : Brazilia Clienți vă rugăm să lăsați CPF sau CNPJ număr după ce a plasat comanda.
1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut bu transportatorul și care poate varia în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primi mărfurile ore suplimentare, vom ajunge înapoi soluția la tine în termen de 24 de ore.
3. Pentru a ajuta cumpărătorii de a reduce sau de a evita taxe vamale, vom scrie "Cadou sau Probă" la -50 de Dolari/ unitate valoare de prețul de pe factură.
dacă aveți orice sugestie, vă rugăm să lăsați o notă în ordine.
4. Taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător, Vânzătorul nu poate sprijini și Taxe Vamale.
5. Zonă de la distanță, Taxă : Pentru o zonă de la Distanță, DHL/Fedex/UPS/TNT va taxa suplimentar"Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să înțeleg.
1. Acceptam Alipay, Western Union și T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.
2. Dacă nu puteți checkout timp, imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, sprcific motiv pentru a reveni. Vom accepta doar returnarea mărfurilor prin Poștă sau EMS.
3. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 Luni Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui defect al dispozitivului și numărul de Ordine.
2. Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a dori să se întoarcă. Noi vă va oferi adresa completă.
3. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este plăcerea noastră să-l corecteze.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important! Vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
VOLKSTEC
Numărul De Model:
VIO6000-SMM21
Disponibile în lungimi de undă:
850/1300./1310/1550nm
Impulsului:
3ns~10µs
Max. Distanță De Măsurare:
120km
Dynami Gama:
19/21/35/33dB
Evenimentul Zonă Moartă:
0,8 m~4m
De stocare a datelor:
40000 grup de curba
Interfață:
inter port 3 port USB
Simțind Fibre:
Single și Multi-mode fibre
Dimensiuni:
26x17x8cm
Greutate:
1500g

Poate îți place și tu