.

.

Refillable Cartuș de Toner pentru HP CE310A CE311A CE312A CE313A Pentru HP LJ CP1025 CP1025nw M275mfp M175a M175nw Imprimante Cu cip

Refillable Cartuș de Toner pentru HP CE310A CE311A CE312A CE313A Pentru HP LJ CP1025 CP1025nw M275mfp M175a M175nw Imprimante Cu cip

RON 72.00
RON 63.00
În stoc
En la tienda


Tip : cartuș de toner color
Culoare : BK/C/M/Y
cip : cu cip
Pagina Yeld(5%) : 1200 bk C/M/Y 1000
Model de cartuș : pentru HP CE310 A CE311 A CE312 A CE313 A
imprimante compatibile :
Conținutul pachetului :
1 buc*cartuș de Toner vă Rugăm să alegeți culoarea de care ai nevoie.
Cumparatorul Observa :
1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.
2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru.
3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.
4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ grad calitativ nivelul și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.
5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.
FAQ : Q : Cum pot spune dacă este o problemă cu imprimanta sau pe cartușul de toner? În primul rând, trebuie să schimbați cartușul de toner la o dată și imprima mai multe pagini. Dacă calitatea slabă pagini apărea în continuare, aceasta se datorează în mare parte o problemă la imprimantă. Dacă problema dispare, atunci este o problema pe cartuș. Q : Ce ar trebui să ne cumpere Cartușe Remanufacturate în loc de cele OEM? Un gol cartuș de toner adaugă aproximativ 5 kilograme inutile deșeuri la gropile de gunoi. Folosind remanufacturare cartuse imprimanta, peste 80 de milioane de kg de plastic și metal sunt salvate de la depozitele de deșeuri în fiecare an. De asemenea, din material plastic utilizate în fiecare cartuș de imprimantă va avea peste o mie de ani pentru a se descompune. Motivul pentru a trece de la OEM la cartușele Remanufacturate, nu numai evidente beneficii de mediu ale reciclării, dar, de asemenea, există și o mare economii de costuri. Q : Va Remanufacturate cartușe de toner deteriora imprimanta laser? Fiecare dintre remanufacturate cartușe de toner este meticulos verificate și verificați pentru a se asigura că acesta nu poate provoca daune la imprimantă laser. Nostru Remanufacturate cartușe de toner folosi același OEM cartușe de bază și funcția de unul OEM. Fiecare parte a cartușului este examinat cu atenție în procesul de recondiționare. Noi va înlocui, de asemenea, componente vechi cu altele noi de același standard și scop funcțional ca OEM. Q : Cum YOTAT remanufacturate cartușe de toner de a ajuta mediul înconjurător? Remanufacturate cartușe de toner reduce cantitatea de plastic non-biodegradabile în depozitele de deșeuri. În plus, procesul de fabricație folosit pentru a crea noi cartușe depinde foarte mult pe combustibili fosili, de obicei, de combustibilii fosili importați. De aceea, EPA a mandatat utilizarea de cartușe remanufacturate pentru toate agențiile federale. Q : imprimanta imprimare de nimic doar pagini goale. De ce? Dacă laserul ușa în imprimantă nu se deschide, laser bean nu pot ajunge la UNITATEA de suprafață. Prin urmare, nu există nici o descărcare de gestiune pe UNITATEA de suprafață și nu de toner transfer. O rupt OPC obturator usa se va opri de transfer de imagine de la OPC la suprafața hârtiei. Q : în Timpul imprimării, uneori, poate întuneca linii orizontale pe pagina. De ce? Magnetice cu role bucșa, care este responsabil de decalajul de dezvoltare, pot fi deteriorate sau rotunde. Când se întâmplă acest lucru, mai mult de toner pot fi transferate la suprafața OPC decât a fost necesar pentru imagine latentă. Plus de toner care au fost transferate pot apărea pe pagină ca un gri linie orizontală. Linia poate repeta în măsurători exacte sau variază foarte puțin de rotație de rotație.

Caracteristici cheie

culoare:
C, M, Y, BK
Tip:
Cartuș De Toner
Compatibil Marca:
HP
Compatibil Marca:
HP Laserjet
Numărul De Model:
CE310A CE311A CE312A CE313A
Ambalarea În Vrac:
Da
Nume De Brand:
YOTAT
Caracteristică:
Compatibil
Cartuș de Stare:
Plin

Poate îți place și tu