.

.

Yu Xin Yuan Naturale jad alb Picături de apă pandantiv Pentru femei

Yu Xin Yuan Naturale jad alb Picături de apă pandantiv Pentru femei

RON 129.04
RON 123.00
În stoc
En la tienda


ya xuan magazin !
Sfaturi cald persoane diferite "estetice, culturale, economice condiții", diferențele de valoare a diferenței.Valoarea de jad nu pot fi evaluate.Jade nu este doar o marfă, este un fel de memorie și de înțelegere;Ea poartă prietenie și destin de afecțiune, dincolo de valoarea masurabila de bani.Cât de mult vă place, acesta va avea o mulțime de valoare.Prin urmare, vă rugăm să nu în mod repetat, a se certa, a rănit sentimentele se devalorizeze.
1 Lucra cu livrare gratuita
2 ordinul va fi trimis în termen de 7 zile.Uneori poate fi din cauza lipsei de vreme sau de livrare de bunuri, astfel încât timpul nostru de livrare este de 7 zile. Vom da mâna cu viteza cea mai mare. Te rog iartă-mă pentru deranj.
3 Suntem global express, UPS, China post și Hong Kong post.
Prietenia sfat despre afaceri caietul de sarcini : limitat la instrumente de măsurare și factorii umani, dimensiunea etichetei poate avea unele erori care pot fi afectate de obiecte fizice.
Vă rugăm să acorde o atenție!Suntem internaționale vanzatori din China continentală.Vă rugăm să fie pacient!Am oferi, de obicei, standard international air mail.Livrările pot dura între 10 și 30 de zile.Dacă aveți orice întrebări sau cereri speciale, vă rugăm să ne contactați
Datorită diferenței de timp între noi, vom răspunde în termen de 24 de ore.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Politica de returnare cumpărătorul nu va avea un risc garanție de rambursare de 15 zile de la primirea de bunuri.Returnat trebuie să fie în original de stat și s-a întors la mine.Rambursarea va fi limitată la prețul final de vânzare.Cumpărătorul trebuie să plătească tur-retur de marfă.Nu inclusiv rambursare completă de marfă după primirea mărfurilor

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Pandantive
Fine sau de Moda:
Bine
Ștampile Metalice:
925,Sterling
Partea Piatra:
Nici unul
Principala Piatră De:
Jade
Pandantive De Tip:
Solitaire
Stil:
Trendy
Formamodel:
Picătură De Apă
Certificat De Tip:
NGTC
Metale De Tip:
Argint
is_customized:
No
Numărul De Model:
D275

Poate îți place și tu