.

.

Antrenare a arborelui cu came Fulie Tragator Remover Instrument Pentru VW AUDI V6/V8 de motoare

Antrenare a arborelui cu came Fulie Tragator Remover Instrument Pentru VW AUDI V6/V8 de motoare

RON 136.80
RON 130.00
În stoc
En la tienda

Antrenare a arborelui cu came Fulie Tragator Remover Instrument Pentru VW AUDI V6/V8 motoare Concepute pentru tragere cu came fulie roata pe 4 și 6 cilindri , motoarele V6 și V8 pe VW si AUDI motoare pe benzină.Trăgând arme 17 și 23 mm. Inclus 1 set special maxilarului pentru VW/AUDI 2.0 L motor cu injecție directă. Potrivit pentru : VW 4 cilindri TDI VW / Audi V6 5 valve, motoare AUDI V8 40 supapa motoarele VW / Audi 2.0 L 4 valve injectie directa cod motor BPY,BPG și BWT.
O scrisoare pentru tine, vă Mulțumesc pentru sprijin și încredere cu compania noastră. Apreciem cooperarea și prietenia între noi, așteptăm, de asemenea, că am putea coopera mai strâns, astfel încât să putem lucra în sinergie și mișcare înainte cu o reciproce benefice vedere. Comentarii și sugestii cu privire la serviciul si produsele noastre sunt întotdeauna extrem de atenție, ne îmbunătăți pe noi înșine și de a oferi mult mai bune servicii și preț, precum și o calitate superioară și mai scurt timp de livrare. Încă o dată vă mulțumesc pentru oferindu-ne oportunități de a lucra cu compania dumneavoastră și am dori să vă oferim cele mai bune servicii, cum am putea, în viitor. Cu stimă,
Am f comandati mai mult de 10 bucati, Pls nu ezitați să ne contactați.
Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!
Livrare livrăm instrumentele noastre peste tot în lume. În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit. Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.
Politica de retur Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune. Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat. Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.
Contactați-ne depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul activ. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Ne-ar dori să lucreze cu tine pentru a rezolva orice problema.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
CAPI
Numărul De Model:
UT180201

Poate îți place și tu