.

.

10buc/Set Masina de Zapada Anvelope antiderapante Lanțuri Îngroșat carne de Vită Tendon Vehicule cu Volan Antiderapante TPU Lanț

10buc/Set Masina de Zapada Anvelope antiderapante Lanțuri Îngroșat carne de Vită Tendon Vehicule cu Volan Antiderapante TPU Lanț

RON 239.92
RON 199.00
În stoc
En la tienda


Elementul Montat : (Acest Produs Este Accesorii Auto) - Masini Compatibile : Pentru Sse Aplică pentru toate modele de anvelope de între 145 și 175 de lățime anvelopă
Mse Aplică pentru toate modele de anvelope de între 185 și 225 de lățime anvelopă
Eu .. se Aplică la toate modele de anvelope de între 285 și 295 de lățime anvelopă
Descriere Produs : Stare : 100% De Brand Nou. Material : High-tech Materiale Mixte. Include : 10 buc/set pentru 1 masina . A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate.
Notificare :
Toate produsele noastre (Kadore;LTD) nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune. Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.
ceea ce am (Kadore;LTD) trimite este exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.
Transport Termenii :
Avizul de Rusia;
Ca urmare a exprima companie din Rusia actualizare multe noi termeni de livrare, fiecare receptor ar trebui numit în numele complet (numele complet care include trei cuvinte).Deci, vă Rog lăsați-vă numele complet? atunci când achiziționarea de bunuri. Avem nevoie de ea pentru a aranja livrare.Ia în considerare pentru a aduce un inconvenient, vă mulțumesc pentru cooperare.
Noi (Kadore;LTD) poate livra la nivel mondial
Elementul Va Fi în general Expediate în Termen de 3 zile lucrătoare de îndată ce Plata dvs. Verificate. Unele ori data va fi amânată din cauza lipsei. Cu toate acestea,vă Vom notifica prin e-mail.
Noi (Kadore;LTD) NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă,forță majoră etc.
Număr de urmărire vor fi furnizate On-line de urmărire este disponibil în?3-5 zile după livrare.
Putem livra bunuri pentru restul lumii.
Noi (Kadore;LTD) va utiliza China Post Air Mail"sau" EMS express" sau"Hongkong post air mail"pentru cumpărător, pentru livrarea de bunuri.Lungimea articole mai lungi,vom folosi" EMS express" pentru cumpărător de a livra.
"China Post Air Mail" : Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.
Uneori,din cauza numărului excesiv de post-procesare pachet, sau control vamal, pachet, colet, ocazional, va fi amânată. Pentru că oficiul poștal sau vamal, provocând întârzieri parcelă parcelă, uneori, după 25 de zile pentru a ajunge adresa ta, sau chiar o lună mai târziu parcelă pentru a ajunge la adresa ta.De exemplu,Brazilia va coasta de 25-60 de zile.
"Hongkong post air mail" : Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.
"China Post Air Parcel" va fi, în general, în 15 zile - 25 de zile
"EMS express" : de obicei 7 zile - 15 zile va sosi adresa ta.
Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 9 zile după sosirea adresa ta.De exemplu,Brazilia va costa 25 - 60days

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Autocolante
Model:
Alte
design:
Transformatoare De Design
Numele Modelului:
114491
Lățime Produs:
15cm
Înălțime Element:
1cm
Tip:
Alte 3D Autocolant
Element De Lungime:
25cm
Nume De Brand:
canmazon
Articol Diametru:
0.1inch
Autocolant De Plasament:
Anvelope & Rim
Tip De Material:
High-tech Materiale Mixte

Poate îți place și tu