.

.

Muchkey Accesorii Auto AC Buton Aer Condiționat Căldură Control Comutator Buton Pentru Volkswagen Polo 2004-2013 Aliaj de Aluminiu 3pcs

Muchkey Accesorii Auto AC Buton Aer Condiționat Căldură Control Comutator Buton Pentru Volkswagen Polo 2004-2013 Aliaj de Aluminiu 3pcs

RON 19.24
RON 18.00
În stoc
En la tienda


Mașină AC Buton Aer Condiționat căldură control Comutator buton pentru Volkswagen polo 2004 - 2013 din aliaj de Aluminiu 3pcs / set
Descriere :
1.producatorul auto : pentru Volkswagen
2.model auto : polo
3.model an : 2004-2013
4.cantitate : 3 buc / set
5.culoare : argintiu și negru pentru a alege
Atenție : Înainte de a cumpăra, vă rugăm să comparați masina ta AC Buton cu următoarele imagini pentru a vă asigura că este potrivit.
Feedback-ul
Ai putea să ne dai un feedback bun și Plin de 5 stele despre descriere,de transport,de comunicare, dacă sunteți mulțumit.
Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ,vă vom răspunde cât mai curând posibil după ce am citit-o.
Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.
Plată Și Livrare
-Acceptam alipay ,Toate cardurile de credit majore sre acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW Plata ben făcută în termen de 3 zile de la comanda .Dacă puteți ' t checkout imediat după licitație de aproape ,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
- Transportul va fi amenajat în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat. Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.
1) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
2) Dacă cumpărătorul nu trebuie să coletul sa fie livrat prin anumite curier sau prin alt mod expres, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru a ajusta prețul înainte de plată.
3) pachet Mic termen de 2.0 kg, de obicei, fi transportate prin China post / HK post / Singapore Post enumerate sau acceptat de client.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Taxă De Import
NU suntem responsabili pentru ORICE taxe, personalizate sau comision vamal întârziere. În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească taxele de mai sus, NU ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească TOATE întoarcerea și retrimite cost. Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare bazat pe motivul de mai sus.
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele. După experiența noastră, 90% poate ajunge la cumpărător, fără a plăti taxele, cum ar fi precizând ca element de probă sau cadou, dar încă găsi prețul este mai mic decât standardul și vă sunt alese pentru a plăti vamă!
De retur si Garantie
Toate produsele sunt noi, direct din fabrică. În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță. Va vom returna sau înlocui.
Să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire
Reveni în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.
Returna în termen de 30 de zile de la primirea
Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.
Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi. Va vom trimite înapoi la costurile noastre.
Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.
Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată.
Oferim UN An Garantie de Fabrica (accesoriile nu sunt incluse).
Garanția va fi anulată de la :
(1) Prejudiciul cauzat de : Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident.
(2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi.
(3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate.
Feedback-ul
Clientul este satisfăcătoare este scopul nostru final.Este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.vă mulțumesc foarte mult
Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback.
Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare . Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
muchkey
An:
2004-2013
Numele Modelului:
mh
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Element De Lungime:
10cm
Lățime Produs:
8cm
Înălțime Element:
6cm
Tip De Material:
Aliaj de aluminiu
Tip De Element:
Interior Semifabricate
200000204:
200001716
Tip De Material:
Aliaj de aluminiu
Model de masina:
Pentru Volkswagen Polo 2004-2013

Poate îți place și tu