.

.

Potrivit PENTRU TOYOTA PRUIS SPATE PORTBAGAJ CARGO Bag NET PLASĂ de DEPOZITARE CÂRLIG ELASTIC PLAT Auto Acessoris 1 BUC

Potrivit PENTRU TOYOTA PRUIS SPATE PORTBAGAJ CARGO Bag NET PLASĂ de DEPOZITARE CÂRLIG ELASTIC PLAT Auto Acessoris 1 BUC

RON 115.96
RON 96.00
În stoc
En la tienda


Elementul Montat : (Acest Produs Este Accesorii Auto) - Masini Compatibile : Pentru Toyota PRUIS
Descriere Produs : Stare : 100% De Brand Nou. Material : de Înaltă Calitate Nailon coarda Include : 1buc/set pentru 1 masina . A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate. Instalarea Ușoară. Ajuta țin de depozitare.
Notificare :
Toate produsele noastre (Kadore;LTD) nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune. Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.
ceea ce am (Kadore;LTD) trimite este exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.
Transport Termenii :
Avizul de Rusia;
Ca urmare a exprima companie din Rusia actualizare multe noi termeni de livrare, fiecare receptor ar trebui numit în numele complet (numele complet care include trei cuvinte).Deci, vă Rog lăsați-vă numele complet? atunci când achiziționarea de bunuri. Avem nevoie de ea pentru a aranja livrare.Ia în considerare pentru a aduce un inconvenient, vă mulțumesc pentru cooperare.
Noi (Kadore;LTD) poate livra la nivel mondial
Elementul Va Fi în general Expediate în Termen de 3 zile lucrătoare de îndată ce Plata dvs. Verificate. Unele ori data va fi amânată din cauza lipsei. Cu toate acestea,vă Vom notifica prin e-mail.
Noi (Kadore;LTD) NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă,forță majoră etc.
Număr de urmărire vor fi furnizate On-line de urmărire este disponibil in 3-5 zile după livrare.
Putem livra bunuri pentru restul lumii.
Noi (Kadore;LTD) va utiliza China Post Air Mail"sau" EMS express" sau"Hongkong post air mail"pentru cumpărător, pentru livrarea de bunuri.Lungimea articole mai lungi,vom folosi" EMS express" pentru cumpărător de a livra.
"China Post Air Mail" : Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.
Uneori,din cauza numărului excesiv de post-procesare pachet, sau control vamal, pachet, colet, ocazional, va fi amânată. Pentru că oficiul poștal sau vamal, provocând întârzieri parcelă parcelă, uneori, după 25 de zile pentru a ajunge adresa ta, sau chiar o lună mai târziu parcelă pentru a ajunge la adresa ta.De exemplu,Brazilia va coasta de 25-60 de zile.
"Hongkong post air mail" : Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.
"China Post Air Parcel" va fi, în general, în 15 zile - 25 de zile
"EMS express" : de obicei 7 zile - 15 zile va sosi adresa ta.
Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 9 zile după sosirea adresa ta.De exemplu,Brazilia va costa 25 - 60days

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Plase
Numele Modelului:
106481
Caracteristici Speciale:
Produse de stocare
Extern De Certificare De Testare:
ISO9000
Nume De Brand:
canmazon
Articol Greutate:
0.5kg
Tip De Material:
Nailon
Producatorul Auto:
Pentru Toyota
Model de masina:
106481
culoare:
Negru

Poate îți place și tu