.

.

Alloyseed Universal cu 4 Canale Wireless RF Control de la Distanță Pentru a Copia Codul Cheie pentru Lumina Usa de Garaj Poarta Sistem de Alarma 433MHz

Alloyseed Universal cu 4 Canale Wireless RF Control de la Distanță Pentru a Copia Codul Cheie pentru Lumina Usa de Garaj Poarta Sistem de Alarma 433MHz

RON 15.00
În stoc
En la tienda


433 MHz Universal cu 4 Canale Wireless RF Control de la Distanță pentru Aparate Electrice de Poarta, Usa de Garaj Cheie Fob
433 MHz Universal cu 4 Canale Wireless de Control de la Distanță de Clonare Duplicator Electric Poarta, Usa de Garaj Cheie Fob
========
Instrucțiuni de utilizare :
Ștergeți codurile
1. Apăsați și țineți apăsat și butonul B în același timp. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori, iar asta înseamnă că, cod clar este de făcut.
2. Apăsați și țineți apăsat Un buton în primul rând, apoi apăsați butonul B. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori, iar asta înseamnă că, cod clar este de făcut.
3. Apăsați și țineți apăsat butonul B în primul rând, apoi apăsați Un buton. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori, iar asta înseamnă că, cod clar este de făcut.
Copia codurile
1. Mâna stângă deține telecomanda originala, mâna dreaptă care deține copierea de control de la distanță, a pus două telecomenzi cât mai aproape posibil.
2. Apăsați pe primele butoane de ambele telecomenzi simultan. După aproximativ 2 secunde, LED-ul va rapid flash de 2 ori. După 1 secundă, indicatorul va clipi pentru o lungă perioadă de timp.
3. Apoi drumul.
4. Apăsați butonul de învățare de control de la distanță, lumina va fi, în mod normal, ceea ce indică faptul că prima cheie cod de control de la distanță original a fost copiat în învățare de la distanță de control.
5. Aceeași metodă la rândul său pentru a copia cea de-a doua cheie, cea de-a treia cheie și cea de-a patra cheie.
5. În cazul în care copia este de succes, funcția de control la distanță după copierea este la fel ca originalul butoane de control la distanță.
Coduri De Recuperare
1. Apăsați și mențineți apăsată tasta C și D buton, în același timp. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori și aceasta înseamnă că codul de recuperare este de făcut.
2. Apăsați și țineți apăsat butonul C în primul rând, apoi apăsați pe butonul D. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori și aceasta înseamnă că codul de recuperare este de făcut.
3. Apăsați și țineți apăsat butonul C în primul rând, apoi apăsați pe butonul D. Dacă indicatorul se aprinde o dată, apoi clipește de trei ori și aceasta înseamnă că codul de recuperare este de făcut.
De recuperare de date
Atunci când una sau mai multe chei de control de la distanță original s-a stricat, ne putem regenera datele de restabilirea cheile rupte.
1. Primul exemplar cheile care poate funcționa în mod corespunzător de control de la distanță original, unul câte unul.
2. Stânga, apăsați și mențineți apăsată O tastă de inteligent copia de control de la distanță(O cheie trebuie să fie copiate în primul rând). Mâna dreaptă apăsați tasta D pentru a smart copie de la distanță, și se poate regenera automat unele deteriorat cheie.
O cheie copia
1. Apăsați și să mențineți apăsată O tastă de inteligent copia de control de la distanță cu mâna stângă.
2. Apăsați și mențineți apăsată tasta B de inteligent copia de control de la distanță cu mâna dreaptă.
3. Atunci când LED-ul clipește de 3 ori și apoi se stinge, înseamnă clar codul finalizată.
4. Eliberați Un buton cu mâna stângă și apăsați o dată butonul C.
5. O cheie copia modul de setare se face.
6. După setare, atunci când copiați orice buton, iar alte trei chei sunt obținute automat.
Notă : După setarea one-cheie în modul de copiere, atunci când operațiunea este efectuată pe copy-de-copia modul de LED-ul va clipi de 3 ori pentru a solicita pentru a începe de economisire de date. Nu eliberați butonul în acest moment. Salvarea datelor nu se face până când LED-ul este aprins. Eliberare prematură poate duce la date incomplete de economisire.
Date de blocare
1. În scopul de a preveni intenționate sau accidentale operațiuni de curățare, care rezultă în pierderi de date de control de la distanță. În funcție de preferințele utilizatorului, puteți alege să utilizați și nu.
2. Date operației de blocare trebuie să fie făcut după o copie este completă, și de a determina se poate înlocui telecomanda originală.
3. Date de blocare operațiunea este foarte simplu, mâna dreaptă, apăsați și mențineți apăsată tasta B, în timp ce mâna stângă apăsați tasta D și e gata.
4. Odată ce datele sunt blocate, mai sus de curatare si recuperare a funcțiilor tot nu reusesc. Copia codul trebuie să fie efectuate înainte de deblocarea.
5. Deblocarea este mult mai dificil decât de blocare. Vă rugăm să asigurați-vă că toate caracteristicile sunt ok înainte de blocare.
Date de deblocare
1.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
ALLOYSEED
Numărul De Model:
193862
Frecvența:
433 MHz
Utilizarea:
De Iluminat,Electric Usa
Pachet:
No
Canal:
4
Comunicare Wireless:
RF
Sprijin APP:
No

Poate îți place și tu